Wednesday, 9 November 2011

Segmen : Aku Adalah Blogger

Assalamualaikum 

Kali ni aku di tag pula oleh sorang blogger ni.. yana nama nyer :D untuk join satu segment iaitu Segmen : Aku Adalah Blogger . Segment ni lebih kurang jer macam segment yang aku join sebelom ni .. hehe Tapi takpe lah aku nak join yang ini pula :D  (ehh sukati lah nak join ke tak grrr >PEACE< XD) lebih banyak segment yang aku join.. Lebih banyak follower lah aku huahuahua (gelak jahat pulak =.=") Hehe Takde lah .. Segment ni sebenarnya dapat memudahkan kita untuk ber'blogwalking' so takpayah lah nak tercari-cari blog-blog baru ka.. lama ka.. sebab semua blogger yang menyertai akan di listkan url blog dia :)  So easy rite?? Yeaahhh.. Nak join ?? Meh la.. Meh la.. Anda sangat digalakkan :D Nak join click bawah ni ea >>





Marilah kita bersama-sama ber'blogwalking sampai pengsan ya :D !! 

Semua syarat sila lihat di sini jugak

Ini mereka yang bertuah di tag oleh saya :)



17 comments:

Nabila Medan said...

Hai n Thank(s) coz sudi join segmen ni :)

p/s : list yg join suda keluar,jom bw sama-sama yerp!

Mira Adzlia said...

dtg dr segmen sme....da follow cni da :)

Shakirah Kyrah said...

dari segmen yg sama. tenkiu sbb sudi follow. da follow blik. :)

choc_fuza said...

sy dtg..jengah sini..sambil tu follow sekali..
thanks sudi ke blog sy..

siti hidayah said...

Datang balas singgahan dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

sukagelak said...

dari segmen sama..da follow..follow saya balik ok ;)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

aiNAA kHOdOri said...

thnx sbb visit n follow sy...
hppy to noe u..:)

Tihara said...

salam dah follow awk..nice blog..JUM JOIN GIVE AWAY DI BLOG AKAK..TRY YOUR LUCK :)

http://herba-tihara.blogspot.com/

Miss Fieyqa said...

Hai :D Saya datang blog awak dan follow sekali :> Terima kasih singgah blog saya ♥

ARYANI NUR said...

haip...dari segmen nabila..join sini juga ya..

http://mizirinda1412.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

ziarah blog kita ya...n i folow u :)

arnissa said...

hye..

anis singgah ciniew .. thanks ya jenguk blog anis..:)

salam perkenalan..:)

shalin said...

shalin datang dan follow..thanz follow shalin..nice blog

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye missanonymous~!!

thanks ye coz sudi singgah n follow my blog.. dh follow sni gak.. ^_^

cik nia said...

suda follow . . .
tengss sudi follow sye . . .
btw , cantik blog !

Diyana Ali said...

hai jalan sini dr segmen sama . trimass dah jalan sini ye . :)

Eza Boom Boom :) said...

Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

lelakigua said...

jengok dari segmen yang sama..
sori lambat sikit..
better late than never, right? hehehe..

http://lelakigua.blogspot.com/