Monday, 7 November 2011

Contest: Blog Ter-Comel

Assalamualaikum ..

            Semalam baru lepas Hari Raya Aidiladha kan?? So bape banyak daging lembu korang dapat?? Meh lah share-share sikit..huhu (muka kecian) Ok hari ni aku nak join satu contest  'Blog Ter-Comel' anjuran Cik Fatisya .. Sebelom ni tak pernah-pernah pon melibatkan diri dalam contest-contest ni semua... huhu Tapi hari aku rasa diri ini terdorong pula untuk  menyertakan diri dalam contest ini.. Bukan apa ..sekadar mrncuba nasib ..(kot-kot boleh dapat ker :D >peace!!< ) hehe..  So korang doakan la yer.. >,<  .. Bagi mereka yang nak join contest ni.. Amat di'alu-alukan ..(meh la pakat ramai-ramai serbu contest ni !!) Untuk sertainya sila click  dibawah ini >>>



Segala peraturan turut dinyatakan didalam itu..


Ok untuk melengkapkan procedure contest ini.. aku 'WAJIB' lah menge'tag'kan 3 orang rakan seperti mana yang diarahkan di dalam peraturan.. So ini dia >>

3 comments:

_nurzaty said...

go0d luck yew..
blog awk mmg comel n nice sgt2..:)

hudazaba.blogspot said...

terima kaseh lah ye mengetag aku