Monday, 7 November 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!

Assalamualaikum

Hari ni terasa diri ini sangat rajin pula untuk join satu segment ini |SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!. Segment ini dianjurkan oleh Amyra Husna. Objectif segment ini diadakan ialah untuk menambahkan bilangan follower anda disamping menambahkan kenalan sesama blogger :D (especially blogger beginner macam saya >.<)hehe.. Nanti korang bolehlah saling follow me'follow' antara satu sama lain.. Nak join?? Sila click dibawah ini >>



>>CLICK<<



Marilah kita mengiratkan hubungan silaturahim antara satu sama lain.. Yeahh !
Untuk maklumat lanjut sila baca entry Amyra Husna yerr  >,<



Ok terasa macam nak tag member pula.. >>


Ok..cukup la tu.. Hope korang join yer hehe ..

P/s: Kepada semua blogger beginner(macam saya) aku suggest korang join lah segment ni :) 
 >>PEACE NO WAR<<

21 comments:

saia gula-gula kapas said...

untux sy skli http://muhasmyrapieces.blogspot.com/ :)

pinkcolour82 said...

lalallalalalala....cikmala singgah cni jalan2 plak

Arifah a.k.a Kecik said...

singgah sini dri segmen y` sama :)

http://littleprincess251.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Lily said...

Thanks, dh follow awak balik :)

atien said...

atien dari segment yang sama...
jenjalan kat sini...

DiDiE eLa said...

cak.,.didie jenguk sini

PnutShafii said...

dari segmen yang sama :) done hit you back :) terima kasih . cumel nyee blog . :P

Shakirah Kyrah said...

tq sbb sudi follow sya.:)
selamat berkenalan.;)

miss atie said...

singgah dari segmen yang same... :)

Cik Itam said...

cik itam dtg cni pula..hehe...

Amyra Azhar said...

thnx tuan blog sbb join :D
myra follow sini n_n

_nurzaty said...

lawa larhh blog. ;)
follow yew.

Epal Hijau said...

singgah menyinggah :)

syieda_syaada said...

hyehyehye done follow u back..thanx follow mine :)

faizah abdul samad said...

hye,,follow u back..nice blog dear:)

myu said...

Salam perkenalan :) Hye, myu singgah sini dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

Fahz said...

salam ukhwah dari segmen yg sama...happy blogging frenz :)

feeza said...

alrite..done..den da follow..keep in touch k...))

ERYMIN COLLECTIONS said...

singgah dan follow jugak... dari segmen yang sama...

kalau sudi join contest saya jugak k :)
http://erymincollection.blogspot.com/2011/10/erymins-giveaway.html

IqaNi said...

singgah sini membalas kunjungan. follow sudah!

http://sayamalu.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

nyway, sweet blog kamu