Saturday, 5 November 2011

Wajah Baru :D

 Halu-halu !! Dan selamat petang semua !!Amacam hari ni?? Ada sihat? hehe..

Ok pertama sekali aku nak mintak maap kepada korang semua yang berblogwalking kat sini kalo selama dua hari tu aku terpaksa mem'private'kan blog ini untuk sementara waktu.. :D sebab kerja-kerja membaik pulih sedang dijalan kan :)

>> Setelah dua hari aku bertukus-lumus menyiapkan blog baru ini dengan wajah yang baru dan lebih fresh gitu.. Finally siap jugak !! (sampai dua hari tak tido tau >.< )  Huhu.. Ok tak interface blog aku sekarang ni?? Hohoho Alahh ok la ni.. untuk seorang blogger yang baru macam aku ni :) tapi ada la jugak certain-certain part yang belum di edit sepenuh nya.. Yelah kan nak jugak ubah angin tukar interface blog ini jadi lebih feminim tak ler gelap jer..hehehe..


Maybe ni biase-biase je bagi mereka yang sudah 'expert giler' dalam bidang blog ini.. :D Tapi aku sebagai blogger baru banyak lagi yang perlu belajar heehe.. Bagi sesape yang nak mengusulkan cadangan ke atau apa-apa yang tak kena ada pada blog ini boleh lah diringan-ringankan jari anda untuk men'drop'kan komen-komen anda di shoutbox atau di entry ni :)


>sekian<

Ok ni ada beberapa pic papan tanda yang agak pelik  khas untuk tatapan anda semua  :)

CHECK IT OUT >>>

Jarang-jarang ada papan tanda  pemabuk sedang melintas ni.. Biasenya budak sekolah/ orang awam jer..

Sungguh zalin perbuatan ini..(jangan ditiru)
Macam-macam  pesen ada.. Ada ke orang buad macam tu??


Ish-ish.. 'buang'  merata



Apa maksud ni?? Ada jugak ke orang nak buad macam ni??


Agak biadap perbuatan ini .. adehh


Uwaa !! Bahaye betul perbuatan ini



Apa cer ni.. Tak kan kambing main sketboard  kot..


Apa maksud ni??????? Nak cakap berhati-hati pada haiwan bawah laut ka???



Erkk.. apa manusia ini telah lakukan??
Bahaya betol kalo masuk dalam zon ini.. Habis bersepai kepala otak  =.="

ada ke ibu nak bagi baby nya pada buaya??

 Apa kebenda la maksud papan tanda ni (garu-garu kepala)??  Macam-macam perangai pelik manusia ni kan.. hahaha


SUMBER : Google Images

2 comments:

IqaNi said...

haha! mcm2 signboard dia..

missanonymous said...

hah itu lah.. pelik2 nasib malaysia takde an.. hehe